Startpagina Dochters

PC & Internet

Startpagina Dochters

Actiefzoeken.nl | startpaginas overzicht | Startpagina dochters

Op actiefzoeken.nl vind je een verzameling van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse en buitenlandse websites in een overzicht.

Ben je snel en actief op zoek naar een link op actiefzoeken vind je hem wel.

Wij hebben momenteel een 50 tal startpagina dochters op actiefzoeken van ajax tot hosting en van nieuws tot winkelen kortom een heel breed scala aan dochterpaginas.

Wil jij ook een vermelding op actiefzoeken dan kun je hiervoor contact opnemen met de bouwers van de website namelijk Rmdplay.

Gewoon even het contact formulier invullen en je word binnen 1 dag te woord gestaan.

Ben je op zoek naar een startpagina script zoals actiefzoeken ? Dan kun je ook contact met ons opnemen.

Een startpagina bestaat nagenoeg alleen maar uit links naar andere websites. Toch vormen startpagina’s een belangrijk onderdeel van het internet. Startpagina’s helpen namelijk bij het vindbaar maken van uw eigen website in veelgebruikte zoekmachines zoals Google en Bing.

Het Startpagina Script biedt u de mogelijkheid om zonder technische kennis uw eigen startpagina website te beheren. Per link wordt bijgehouden hoe vaak erop is geklikt.

Daarnaast kunt u links verkopen met het Startpagina Script. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een link instellen. De software werkt met een koppeling met Mollie. U hoeft slechts uw Mollie API sleutel in te voeren en u kunt online betalingen ontvangen. Wanneer de bezoekers heeft betaald, wordt de link automatisch zonder uw tussenkomst op de dochterpagina geplaatst.

Indien u dat wilt kunt u uw bezoekers een dochterpagina laten registreren zodat zij de beheerder van een nieuwe (dochter)pagina worden. Kleuren kunnen per startpagina door de beheerders worden aangepast.

Bezoekers kunnen interessante links aanmelden (een dergelijke aanmelding wordt ook wel een linksuggestie genoemd). Wanneer er een linksuggestie wordt ingediend ontvangt de betreffende beheerder een e-mail met daarin alle relevante informatie. Zo kan de beheerder besluiten een link wel of niet op te nemen op te startpagina.

Tevens is er per dochterpagina een algemeen contactformulier beschikbaar waarmee bezoekers contact kunnen leggen met de beheerder van de betreffende pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *