Spullen achteraf betalen maar eerst krijgen

Er duikt een nieuwe trend op bij winkeliers en dienstverleners: je kunt nu achteraf betalen, maar het eerst krijgen.

Dat heet “uitgestelde facturering” of “achteraf betalen” en wordt door steeds meer bedrijven aangeboden, van kledingwinkels tot nutsbedrijven.

De manier waarop het werkt is eenvoudig: u betaalt uw aankoop na verloop van tijd, In termijnen betalen maar de winkelier of dienstverlener geeft u het artikel of de dienst meteen. Dus als u een nieuwe tv van 1000 dollar koopt, betaalt u 250 dollar vooraf en vervolgens 250 dollar per maand gedurende drie maanden. Of als u zich aanmeldt voor een jaar kabeltelevisie, betaalt u misschien $50 per maand, maar hoeft u maar 10 maanden te betalen.

Er zijn een paar dingen die u moet weten over uitgestelde facturering voordat u erin duikt. Ten eerste wordt er meestal rente in rekening gebracht, dus u betaalt uiteindelijk meer dan wanneer u vooraf had betaald (hoeveel meer hangt af van de voorwaarden van de overeenkomst). Ten tweede, als u een betaling mist, kunnen de late kosten snel oplopen en uw kredietscore schaden. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat u de betalingen kunt betalen voordat u zich aanmeldt.

Toch kan uitstel van betaling een goede manier zijn om de kosten van grote aankopen te spreiden of u aan te melden voor diensten waarvoor vooraf moet worden betaald (zoals mobiele telefoonabonnementen). Zorg ervoor dat u de voorwaarden begrijpt voordat u iets afspreekt.

Er duikt een nieuwe trend op bij online shoppers: betalen voor hun aankoop nadat ze die hebben ontvangen.

Het heet “betalen na levering” en wordt door steeds meer winkeliers aangeboden als een manier om klanten aan te trekken die aarzelen om online aankopen te doen. Het werkt als volgt: in plaats van vooraf te betalen, betaal je voor je aankoop nadat je hem hebt ontvangen. De winkelier stuurt u dan een rekening, die u in één keer of in termijnen kunt betalen.

Deze optie is vooral aantrekkelijk voor mensen die bang zijn dat hun persoonlijke gegevens bij een online transactie in gevaar komen. Bij betaling na levering hoeft u bij een aankoop geen creditcardgegevens of andere gevoelige gegevens in te voeren. En als u niet tevreden bent met wat u hebt ontvangen, kunt u gewoon weigeren te betalen (hoewel de meeste winkeliers u waarschijnlijk een paar dagen respijt zullen geven om van gedachten te veranderen).

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan deze regeling. Zo moet de detailhandelaar de kosten van verzending en afhandeling voor zijn rekening nemen, wat kan oplopen als er veel vraag is naar de dienst. En omdat u pas voor het artikel betaalt nadat u het hebt ontvangen, bestaat altijd de mogelijkheid dat u vergeet te betalen (of er gewoon voor kiest niet te betalen), waardoor de verkoper met lege handen komt te staan.

Toch, voor mensen die zich zorgen maken over online veiligheid of gewoon niet graag afstand doen van

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik hou ervan om dingen gratis te krijgen. En ik hou vooral van dingen waarvan ik weet dat ik er uiteindelijk voor moet betalen, maar die ik nu krijg en me geen zorgen hoef te maken over de betalingen tot later. Daarom was ik zo enthousiast toen ik hoorde over “achteraf betalen maar eerst krijgen”.

Met dit nieuwe programma kun je nu de spullen krijgen die je wilt en hoef je je geen zorgen te maken over betalingen tot later. Het is perfect voor wie nu iets wil hebben, maar het geld niet op voorhand heeft. En het beste is dat het niets extra’s kost! Je hoeft je alleen maar aan te melden en het programma te gaan gebruiken.

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en geniet van de voordelen van “achteraf betalen maar eerst krijgen”!

Er zijn veel dingen in het leven die we willen maar niet altijd kunnen betalen. Soms kunnen we ze in termijnen betalen. Maar wat als we het artikel eerst zouden kunnen krijgen en dan later betalen?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om een vriend of familielid te vinden die bereid en in staat is het geld voor te schieten. Een andere manier is het gebruik van een dienst als Afterpay of Zip Pay. Met deze bedrijven kunt u nu iets kopen en het later renteloos afbetalen.

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan deze aanpak. Als u niet oppast, kunt u uiteindelijk meer uitgeven dan u zich kunt veroorloven. En als u een betaling mist, kan u rente of kosten in rekening worden gebracht. Maar als u het verantwoord aanpakt, kan achteraf betalen maar het eerst krijgen een geweldige manier zijn om de dingen te krijgen die u wilt zonder de bank te breken.

Er zijn een paar verschillende manieren om grote uitgaven te financieren:

1. Contant betalen
2. Een creditcard gebruiken
3. Krijg een lening
4. Betaal in termijnen

Als je het geld bij de hand hebt, is contant betalen altijd de beste optie. Voor veel mensen is het gebruik van een creditcard of een lening echter de enige manier om een grote aankoop te financieren. Als u een van deze financieringsmethoden gaat gebruiken, kan betalen in termijnen een goede manier zijn om uw aankoop te budgetteren en rentelasten te vermijden.

Bij plannen op afbetaling betaalt u het artikel na verloop van tijd, maar kunt u het meteen gebruiken. Dit kan handig zijn als u een artikel meteen nodig hebt, maar niet het volledige bedrag bij de hand hebt. Met plannen op afbetaling kunt u ook de kosten van een artikel in de tijd spreiden, waardoor het betaalbaarder wordt.

Betalen op afbetaling heeft echter ook nadelen. Ten eerste kan het zijn dat u uiteindelijk meer betaalt voor het artikel als u de rentekosten meerekent. Ten tweede, als u een betaling mist of uw lening niet nakomt, kunt u het artikel helemaal kwijtraken. Het is dus belangrijk dat u zeker weet dat u de betalingen kunt opbrengen voordat u een afbetalingsregeling treft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader